follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier » Judetul BIHOR
  home     Transport rutier   Judetul BIHOR

Transport rutier Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport international rutier, transport rutier oradea, transport national rutier, transport rutier national, transport rutier international, transport rutier marfa (Oradea, BIHOR)
Efectuam transport rutier national si international in romania si statele uniunii europene. calitatea serviciilor noastre este garantata de experienta acumulata de-a lungul anilor. avem grija ca fiecare transport sa ajunga fara nici o problema la destinatie tinand la curent permanent clientii pe parcursul drumului. servicii: transport pentru incarcaturi complete - camioane 7.5 tone, transport de mic tonaj intern si international, transport national international..
0359 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier international, transport rutier bihor, transport rutier oradea (Oradea, BIHOR)
Stimaţi domni, avem deosebita plăcere să vă prezentăm societatea noastră. suntem o companie cu profil de consultanţă în management şi afaceri, axată in special pe logistica transporturilor rutiere de marfă internaţionale. prin experienţa de 10 ani a specialiştilor noştri putem să vă ajutăm în găsirea soluţiilor optime de transport pe relaţiile de transport legate în special de ue. compania noastră are ca parteneri..
0359 *** ***Click aici!
transporturi rutiere, transport rutier (Oradea, BIHOR)
Transport intern si international dedicat si grupaje, depozitare si transbordare. metis este un grup de firme infiintat in 2006 colaborare romano-italiana metis logistic cuprinde o retea de colaboratori de peste 100 de case expeditii dispuse, in peste 20 de tari, terminale si centru de distributie amplasate in toata europa. organizarea eficienta in activitatii, tehnica moderna utilizata cu profesionalism de catre onu cu..
0743 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfuri (Oradea, BIHOR)
Firma de transport intern si international de marfuri in regim tir, statie carburanti. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier oradea (Oradea, BIHOR)
Tractari Auto Oradea Non Stop Transport marfa intern si internationala cu utilitare 3.5 to. RGA SPEED TRANS s.r.l. ORADEA : este o companie tanără infiinţată in 2012 cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate transporturile rutiere de mărfuri, fiind membră a BursaTransport cu ID 117859. Timocom ID 226246..
0766 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri (Oradea, BIHOR)
Firma noastra are ca activitate de baza transportul rutier de marfuri international/intern cu camioanete tip prelate 3,5T si transportul de autoturisme pe platforme speciale pe ruta RO-HU-A-DE si retur. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati...
0732 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (VINTERE, BIHOR)
TRANSPORT DE MARFA INTERN SI INTERNATIONAL CAMIOANE TIP PRELATE MEGA SI NORMALE 24 T CAT SI TRANSPORT DE PERSOANE INTERN CU MICROBUZE SI AUTOBUZE ,TRANSPORT REGULATE SPECIALE DACA SUNTETI INTERESATI NU EZITATI SA NE CONTACTATI LA TEL 0745621656..
0745 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (ORADEA, BIHOR)
Neele Logistics SRL - companie cu capital integral olandez, ce activeaza in Romania din 2011, avand ca activitate intermedierea de transport, posibila colaborare cu tractionisti, asigurare transport marfuri intern si international. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier
Societatea noastra va ofera servicii de transport cu autocamioane de 22 tone atat intern cat si international, in regim de grupaj sau exclusivitate. societatea noastra va ofera servicii de transport atat pentru marfuri generale cat si marfuri adr. camioanele detinute de societatea noastra sunt marca volvo, iar semiremorcile sunt cu prelata tip perdea...
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie