follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier » Judetul BUCURESTI
  home     Transport rutier   Judetul BUCURESTI

Transport rutier Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier frigorific (BUCURESTI, BUCURESTI)
Al cri ro intertrans este o firma de transporturi bazata in special pe transporturi frigorifice.Aam luat fiinta in anul 2005. datorita seriozitatii si promptitudinii ne-am mentinut contractele cu clientii nostrii. al cri ro intertrans este o firma de transporturi bazata in special pe transporturi frigorifice. Am luat fiinta in anul 2005, datorita seriozitatii si promptitudinii ne-am mentinut contractele cu clientii nostrii...
0744 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (BUCURESTI SECTORUL 5, BUCURESTI)
Astron srl se ocupa cu importul si distributia de sare iodata marina marca Ilida, Xion, Akti, ulei de masline , masline, otet balsamic ,btanz Feta, ciocola Lacta , cafe grecesca Papagalos, paste fainoase Ilios (Helios) etc. exportul de diverse produse traditionale romanesti, alimentare si nealimentare pe piata din Grecia. Ne veti gasi in hypermarketurile Auchan, Cora, Billa, sau prin intermediul paginii web..
021. *** ***Click aici!
transport rutier international, transport rutier intern, transport rutier marfa (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
DINTRANS DINAMIC are calitatea de casă de expediții și vă oferă soluții profesionale de transport rutier intern și internațional pentru orice fel de mărfuri, in regim de grupaj sau exclusivitate, la prețuri accesibile și in condiții excelente. Telefon: 0752 770 268; Email: office@dintrans-dinamic.ro..
0752 *** ***Click aici!
transport rutier (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Oferim servicii complete de transport si mutare pe tot teritoriul Romaniei. Detinem o flota auto compusa de autoutilitare special echipate,ce au ca volum util intre 10mc si 22 mc. Personalul nostru este experimentat si bine instruit pentru a realiza in conditii optime serviciile de mutare. Calitatea ne reprezinta, pretul mic ne recomanda! Avem cel mai bun raport calitate-pret !..
0733 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier international, transport rutier marfa, transport rutier international, transport rutier marfuri (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
0214 *** ***Click aici!
transport rutier (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Linie Transport Permanenta Romania-Tarile Scandinave/Tarile Baltice/fosta URSS Transport cu camion frigorofic, transport de produse agricole, grupaje, container de transport, srvicii de expeditie, transport cu camion platforma, transportare cu buncar, transport cu tanc, transport cu remorca platforma si transport de textil...
0732 *** ***Click aici!
transport rutier milano, transport rutier franta, transport rutier italia, transport rutier marfuri (BUCURESTI, BUCURESTI)
Profesionisti in domeniu va ofera o gama completa de servicii de transport auto cu autoutilitare cu capacitati de transport de 1,5 - 3,5 tone, in functie de necesitatile dumneavoastra. asiguram clauze contractuale pentru timpii de tranzit. transportam marfuri periculoase. certificat adr. asigurare cmr pentru toate marfurile transportate. oferim translocari internationale (mutari birouri firme sau mobilier persoane fizice)...
0725 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport rutier, transporturi rutiere internationale, transporturi rutiere interne (BUCURESTI, BUCURESTI)
Casa expeditie, efectuam transport intern si international cu toate tipurile de autovehicule, adr, control temperatura, agabaritice, exclusiv sau grupaj. clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam oferind servicii de calitate si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0721 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa, transport rutier intern, transport rutier international (BUCURESTI, BUCURESTI)
Ahead logistics srl este o companie ambitioasa, care este într-o continua crestere bazata pe o combinatie dinamica de expertiza, servicii si infrastructura, detinem o flota de 42 de camioane printre care se numara 22 de camioane frigorifice si 20 de camioane cu prelata, impartite in mod egal la cele doua locatii: stefanesti respectiv turda. pe langa toate acestea societatea mai detine si un..
0754 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfa, transport rutier (BUCURESTI SECTORUL 4, BUCURESTI)
NCA TRUCK SPEDITON SRL este o societate tanara ce a fost infiintata in mai 2010, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in..
0728 *** ***Click aici!
transport marfa rutier, transport marfa rutier international, transport marfa rutier intern (BUCURESTI, BUCURESTI)
Experti in transporturi!!! simplitate, seriozitate maxima, asigurari de marfa! societatea noastra a fost infiintata in anul 2007 avand capital integral privat, ca o societate de transport si expeditii interne si internationale de marfuri. in timp am acumulat o experienta bogata care nepermite sa va oferim, la preturi competitive, servicii de transport inconditii sigure si avantajoase, la un standard ridicat de profesionalism...
0752 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri, transport rutier intern, transport rutier bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra va ofera servicii de transporturi rutiere de marfuri generale, intern. transportam si livram marfa la orice adresa din bucuresti si din tara cu plecare din bucuresti in timp util si costuri reduse. respectam termenele de încarcare si descarcare. garantam siguranta si integritatea marfurilor. disponibilitate 24h / 24h. pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi!..
0766 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport special rutier, transporturi rutiere speciale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Companie de transport specializata in transport special adr si agabaritic. posesoare a unei logistici private, dar foarte diversificata. cisterne adr clasa iii produse petroliere si agabaritice. pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport rutier, transport rutier marfuri
Sc ivco sistem srl este o companie de transport rutier de marfuri generale. parcul auto este alcatuit din autoutilitare noi de pana la 3,5 tone. colaboratorii nostri stiu deja ce inseamna calitatea serviciilor, promptitudinea, seriozitatea si respectul fata de client. este cat se poate de simplu sa obtineti o oferta pentru transportul marfurilor dumneavoastra. trebuie doar sa completati formularul nostru si va vom..
0723 *** ***Click aici!
transporturi rutiere de marfa, transporturi rutiere bucuresti, transport rutier marfa (BUCURESTI, BUCURESTI)
Transporturi rutiere de marfa non-stop - in bucuresti si provincie cu autoutilitara ford transit 3.5t sarcina utila 2t -volum 19m3...preturile sunt negociabile. prestari servici in domeniu transportului intern si extern cu autoutilitara ford transit 3.5 t util-1.5t la preturi negociabile in functie de destinatie si km parcusi. asigur seriozitate maxima nu ezita sa suni...
0723 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa, transport rutier marfuri (BUCURESTI, BUCURESTI)
Transporturi de marfa realizate pe rute interne si internationale, transporturi realizate in regim complet si grupaj. va rugam sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite. acord trans grup srl efectuaza transporturi rutiere de marfa, pe rute interne si internationale, in regim complet si grupaj. va rugam sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile firmei..
021. *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa, transport rutier
Firma noastra se ocupa de transportarea documentelor de firma, produse, colete, pachete. vogue trading company a inregistrat pana acum o crestere constanta in ceea ce priveste volumul si calitatea activitatii, cresterea in volum realizandu-se prin incheierea de contracte ferme si stabile cu noi clienti, precum si prin achizitionarea de masini noi, de diverse capacitati...
0213 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (BUCURESTI, BUCURESTI)
Efectuam transport de marfuri generale oriunde pe teritoriul romaniei, in bulgaria si in europa de vest. pentru marfuri incepand de la 0.1 tone pana la 40 tone va stam la dispozitie non-stop. ne puteti solicita pentru urmatoarele tipuri de transport: transport in regim exclusiv, transport in regim de grupaj, transport expres. detalii la tel 0727302508 sau www.transportmarfa-transibo.ro preturile sunt negociabile in functie de..
0216 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie