follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier » Judetul CLUJ
  home     Transport rutier   Judetul CLUJ

Transport rutier Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier cluj, transport rutier marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc andrali trans srl este o firma de transport realtin noua pe piata dar care prin corectitudine si seriozitate isi ofera serviciile in domeniu, apelati la serviciile noastre si marfa dumneavoastra va fi transportata rapid si in conditii de siguranta maxima, la destinatie. asteptam sa ne contactati pentru a va convinge de calitatea serviciilor pe care le oferim si seriozitatea..
0732 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri, transport rutier marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
Transport rutier de marfuri. oferim servicii de transport marfa cu autoutilitara inchisa sarcina utila doua tone, volum 12 mc. totodata daca este cazul ajutam la incarcarea/ descarcarea marfii. daca aveti ceva de transportat puteti apela cu increde la noi. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0769 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfuri (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma de transport marfa,mutari complete,relocari spatii si birouri local(Cluj-N),intern si international,avand o gama variata de autoutilitare si camioane prin parcul auto propriu si prin colabortori...
O745 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (MIHAI VITEAZU, CLUJ)
Firma de transport intern si international 2.27 ron/km atat in tara cat si in strainatate. Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostrii, oferindu-le siguranta, seriozitate si confidentialitate...
0751 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
Transport marfa Italia Romania si Romania Italia, coletarie si posibilitate de contract pe durata lunga sau scurta. TRANSPORT MARFA URGENT, avem sprintere cu capacitate de la 0-2 to si de la 0-24 m3. Efectuam transport local, pe raza judetului Cluj, in tara (RO) si extern. Rute saptamanale Italia. Informatii :cremcristrans@yahoo.it..
0755 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
SMART RELOCATIONS SRL, membra a asociatiei IAM (International Associations of Movers) ofera servicii de mutari pentru companii si persoane, local, in Cluj Napoca, national, si acum alaturi de partenerii nostrii experimentati organizam si efectuam relocari si pe plan international. Serviciile noastre noatre includ : mutari locale, nationale sau internationale, asistenta si consiliere, furnizare de materiale de impachetat si protectie, montare/demontare orice tip de..
0752 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
TRANSPORT DE MARFA, MUTARII, DIVERSE. FIRMA INFINTATA IN 2011 IN CLUJ NAPOCA. OFERIM SERIOZITATE, PUNCTUALITATE. TRANSPORT MARFA CU AUTOUTILITARA 3.5T. Transport marfa cu autoutilitara 3.5 t la cele mai mici preturi, transport orice tip de marfa, transport mobila, mutarii, colete, mobilier, electrice, fragile, electrocasnice, obiecte sanitare, diverse. Ofer seriozitate, si promtitudine, ma puteti contacta non stop...
0752 *** ***Click aici!
transport rutier (Cluj Napoca, CLUJ)
Transport orice tip de marfa: MOBILA, ELECTROCASNICE, MATERIALE DE C-TII., MARFA PALETATA si orice alte bunuri cu autoutilitare inchise si spatioase, in regim NON-STOP. La cerere se asigura incarcare si descarcare marfa. SERVICII COMPLETE DE MUTARE cu personal experimentat. Preturi la intelegere!..
0745 *** ***Click aici!
transporturi rutiere (Turda, CLUJ)
Bst logistic organizeaza transporturi rutiere de marfuri pe intreg teritoriu romaniei si comunitatii europene. transporturile se fac in functie de necesitatile dumneavoastra in regim exclusiv si de grupaj, la cele mai accesibile preturi. pentru a va convinge, aveti un singur lucru de facut, si anume contactati-ne si puneti-ne la incercare. va ve-ti convinge de insemnatatea denumirii:..
0727 *** ***Click aici!
transport rutier de marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
Pfa transport la preturi de criza diferite marfuri (mobila, electrocasnice, mutari bagaje etc) intern si international la ori-ce ora din zi sau noapte inclusiv in weekend-uri contact tel 0757679815. fie ca esti persoana fizica sau juridica, poti obtine un pret bun, avantajos si la nivel de criza insotit de profesionalism pentru a avea marfa ta la destinatie oriunde si in cel mai scurt..
0757 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (Cluj Napoca, CLUJ)
NAPOCA-MUTARI- TRANSPORT MARFA@ MUTARI@ DEBARASARI !SERIOZITATE si PROMPTITUDINE la cele mai mici preturi!Va stam la dispozitie cu autoutilitare inchise(1-3,5t utili, 8-20mc), transport basculabil si personal calificat pentru mutari. Transport de marfa pe plan local, national si international ! Dispunem de un personal profesionist bine instruit! Oferim servicii de mutare in cel mai scurt timp si fara distrugeri. Mutarea se face cu..
0741 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri (Dej, CLUJ)
Prestari servicii cu utilaje grele (macara, buldozer, excavator, vola), camioane de mare tonaj, transport rutier de marfuri si persoane, balastiera, fabrica de vata medicinala, scoala de soferi categ.b, c, ce, d, amatori si profesionisti, statie itp toate categoriile de masini. statie itp-verificari tehnice si periodice la toate categoriile de masini, cu aparatura moderna la standarde ue. statia itp are 2 anagajati si dispune..
0264 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (Turda, CLUJ)
Cargo trans este o societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 2004 avand ca obiect de activitate expeditia si transportul de marfuri in regim intern si international. societatea a fost constituita promovand atat personal cu experienta de peste 10 de ani in domeniu, cat si personal tanar. toate aceste performanţe enumerate mai sus fac din cargo trans un important prestator de servicii..
0751 *** ***Click aici!
transport rutier (BACIU, CLUJ)
RAZVANICU TRANS SRL este o firma de transport ce ofera transport de marfa cu temeratura controlata, congelata. Asiguram transport firgorific de marfa pe teritorul Romaniei cat si international...
0736 *** ***Click aici!
transport rutier international (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma tracomixt efectueaza transporturi in regim de grupaj sau camioane complete cu marfuri generale, periculoase sau cu temperatura controlata in si din uniunea europeana in conditii de siguranta si promptitudine, avand personal de bord calificat. tarifele practicate de noi sunt negociabile in functie de distanta, greutate sau volumul marfii transportate, termene de plata, etc...
0.72 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Compania Optimus Sped infiintata in anul 2014 la Cluj-Napoca, avand ca obiect de activitate transportul de marfuri generale si agabaritice atat in sistem intern cat si international, vine in intampinarea dumneavoastra pentru a va oferi solutiile optime in domeniul serviciilor de logistica si transport. Personalul societatii este unul tanar,dinamic si flexibil care de-a lungul anilor a dobandit experienta necesara pentru indeplinirea necesitatilor dumneavoastra..
0749 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Execut transport intern de marfuri detin o autoutilitara de 3.5 tone. Contacteaza pentru transporturi rapide si pentru mutari in siguranta si fara batai de cap ! Transport marfa ieftin Cluj, Transport marfa Cluj, Mutari mobila ieftin Cluj, Mutari mobila Cluj la cel mai mic pret!..
0748 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (BUNESTI, CLUJ)
SC Transexpress Liviana SRL transport rutier marfa, este la inceput de drum si este operationala in Romania si Strainatate. Clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam oferind servicii de calitate si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus...
0741 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie