follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier » Judetul ILFOV
  home     Transport rutier   Judetul ILFOV

Transport rutier Ilfov

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier (VOLUNTARI, ILFOV)
Transport international maritim: Full Container Load (FCL) si grupaj (LCL – Less Container Load) worldwide, export / import; • Transport international aerian: cargo aerian, importuri sau exporturi, servicii de reprezentare vamala; • Transport international rutier,comunitar si extracomunitar prin camioane complete FTL si groupage sau incarcari partiale LTL. • Transport feroviar intern si international, vagonabil sau containerizat ; • Depozitare si servicii logistice prin cele 4 depozite cu..
0734 *** ***Click aici!
transport rutier ilfov, transport rutier, transport rutier marfa, transport marfa rutier (Otopeni, ILFOV)
Firma uti logistics romania srl este specializata pe parte de transport maritim, aerian si rutier ce opereaza la nivel global cu ajutorul filialelor uti de pe mapamond asigurand clientilor nostri servicii de transport sigure si rapide. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
021 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri, transport rutier national, transport rutier ilfov (Ilfov, ILFOV)
Sc roberttrans construct srl comercializeaza agregate de balastiera (nisip, pietris, margaritar, etc) in bucuresti si jud. ilfov, ambalate in saci de 100kg/sac la pretul d 10ron/sac. transport gratuit pentru minim 15 saci. pentru detalii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0723 *** ***Click aici!
transporturi rutiere agabaritice, transport rutier, transporturi rutiere (BUCURESTI, ILFOV)
Infiintata in anul 2003, lord cat trans este partenerul dumneavoastra de incredere pentru servicii de transport agabaritic si special. cu un parc auto in continua dezvoltare si cu o experienta profesionala de peste 20 de ani, compania noastra desfasoara cu profesionalism si in conditii de maxima siguranta urmatoarele servicii: transport prefabricate din beton, transport structuri metalice, transport utilaje, etc...
0726 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier international (Ilfov, ILFOV)
Firma noastra organizeaza transporturi rutiere de marfuri pe orice ruta din uniunea europeana si romania. chiar daca aveti un colet sau zeci de paleti noi va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii de transport. transporturile sunt facute prin flota proprie sau prin transportatori verificati. dumneavoastra ne comunicati locul incarcarii/descarcarii si dimensiunile marfii si in cel mai scurt timp veti avea o..
0734 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport rutier romania (BUCURESTI, ILFOV)
Societatea noastra este specializata in transporturi rutiere de marfuri. putem asigura mijloace de transport intre 1,5 tone si 20 tone, pe intreg teritoriul tarii si in strainatate, fiind capabili a transporta orice tip de marfa, in orice cantitate si la orice moment. pentru comenzi ferme suntem in masura a asigura mijocul de transport de care aveti nevoie in aceeasi zi. suntem deasemenea interesati in..
0766 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier (DARASTI-ILFOV, ILFOV)
Tranporturi rutiere de marfuri interne si internationale. transportul logistic prin firma noastra este cea mai sigura, rapida si comoda modalitate de a expedia colete si produse ambalate cu forme geometrice regulate si ne regulate. discretie, certitudine, promptitudine si comfortabilitate sunt doar cateva din conceptele pe care Malex Logistic le promoveaza prin serviciile interne si internationale pe care le ofera clientilor sai...
0764 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (CERNICA, ILFOV)
Rom Fracht a inceput, din anul 2007, sa dezvolte partea comerciala pe segmentul fibrelor (materiale pentru pardoseli). Cu o capacitate rapida de dezvoltare, Rom Fracht a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de fibra metalica si polipropilena din tara. Incepand cu anul 2011, societatea Rom Fracht a reusit sa inaugureze cea mai mare linie de productie de fibra metalica cu o..
021. *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier
Ralex tranzit srl este o societate tanara ce a fost infiintata in decembrie 2011, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util..
0726 *** ***Click aici!
transport rutier marfa
Kayikcioglu international transport srl este membra a kayikcioglu grup de firme cu capital 100% turcesc. firma inmatriculata in romania s-a dorit a fi o interfata logistica venita in intampinarea clientilor din europa de est si nu numai. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0371 *** ***Click aici!
transport rutier marfa
Oferta firmei SELCAR INTERNATIONAL SRL include transport marfuri generale, transport marfa international, transport rutier marfa si transport marfa turcia. Va mai putem oferi si servicii logistica, solutii logistice si comisionare vamala. Avem sediul in judetul ILFOV si va invitam sa descoperiti preturi atractive...
0214 *** ***Click aici!
transport international rutier (Otopeni, ILFOV)
Pegasus scs (supply-chain solutions) va ofera solutii de transport international - rutier, aerian, maritim, logistica si comisionare vamala. una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie...
0212 *** ***Click aici!
transport rutier (TUNARI, ILFOV)
Alfa Victoria Consulting SRL este o societate romanească, cu capital integral privat, specializată in transport internațional de marfă pe orice rută din Europa. Organizăm prompt transport intern și internațional, transporturi generale și speciale la cele mai mici tarife, in condiții excelente și in cel mai scurt timp posibil. Transporturile rutiere se pot realiza pe rute interne, internationale si intracomunitare pentru urmatoarele tipuri de..
0774 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (GLINA, ILFOV)
Reprezentanta in Romania a grupului Van Cargo Polonia. VAN este o societate care efectuează o gamă largă de servicii de logistică, de la transport intern şi internaţional la servicii de depozitare, spediţie şi servicii vamale. Activitatea noastră a inceput in anul 1989 şi in cursul anilor ne-am dezvoltat de la firmă locală la grup internaţional cu activitate europeană. Transporturile efectuate de către noi..
0784 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie