follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier
  home     Transporturi   Transport rutier

Transport rutier

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier milano, transport rutier franta, transport rutier italia, transport rutier marfuri (BUCURESTI)
Profesionisti in domeniu va ofera o gama completa de servicii de transport auto cu autoutilitare cu capacitati de transport de 1,5 - 3,5 tone, in functie de necesitatile dumneavoastra. asiguram clauze contractuale pentru timpii de tranzit. transportam marfuri periculoase. certificat adr. asigurare cmr pentru toate marfurile transportate. oferim translocari internationale (mutari birouri firme sau mobilier persoane fizice)...
0725 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport rutier, transporturi rutiere internationale, transporturi rutiere interne (BUCURESTI)
Casa expeditie, efectuam transport intern si international cu toate tipurile de autovehicule, adr, control temperatura, agabaritice, exclusiv sau grupaj. clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam oferind servicii de calitate si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0721 *** ***Click aici!
transport rutier international, transport rutier national, transport rutier marfa, transport rutier (GALATI)
Firma alexcamtrans srl cu sediul in galati organizeaza servicii de transporturi rutiere de marfuri. asiguram mijloace de transport intre 1,5-20tone pe intreg teritoriul tarii orice cantitate in functie de necesitatile clientului transportul se organizeaza in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp preturile sant negociabile...
0766 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa, transport rutier intern, transport rutier international (BUCURESTI)
Ahead logistics srl este o companie ambitioasa, care este într-o continua crestere bazata pe o combinatie dinamica de expertiza, servicii si infrastructura, detinem o flota de 42 de camioane printre care se numara 22 de camioane frigorifice si 20 de camioane cu prelata, impartite in mod egal la cele doua locatii: stefanesti respectiv turda. pe langa toate acestea societatea mai detine si un..
0754 *** ***Click aici!
transporturi rutiere marfuri, transport rutier romania, transport rutier bucuresti, transporturile rutiere marfuri (GIURGIU)
Sc Bursa Recycling srl a fost infinta in anul in anul 2014 ca o companie specializata in transporturile rutiere de marfuri. dupa o indelunga activitate in care ne-am achitat cu profesionalism si competenta de contractele incheate cu partenerii nostri, am dezvoltat obiectul de activitate investind in autocamioane si utilaje specializate in constructii. suntem o echipa puternica de profesionisti, un nume..
0720 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier international, transport rutier bihor, transport rutier oradea (BIHOR)
Stimaţi domni, avem deosebita plăcere să vă prezentăm societatea noastră. suntem o companie cu profil de consultanţă în management şi afaceri, axată in special pe logistica transporturilor rutiere de marfă internaţionale. prin experienţa de 10 ani a specialiştilor noştri putem să vă ajutăm în găsirea soluţiilor optime de transport pe relaţiile de transport legate în special de ue. compania noastră are ca parteneri..
0359 *** ***Click aici!
transport rutier ilfov, transport rutier, transport rutier marfa, transport marfa rutier (ILFOV)
Firma uti logistics romania srl este specializata pe parte de transport maritim, aerian si rutier ce opereaza la nivel global cu ajutorul filialelor uti de pe mapamond asigurand clientilor nostri servicii de transport sigure si rapide. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
021 *** ***Click aici!
transport rutier (BRASOV)
Transport Intern si International de marfuri pana la 1,2 t , curse rapide . Transport persoane pana la 8 locuri , transfer aeroport , excursii organizate , curse ocazionale. Ca profesionisti in domeniul transportului de marfa va putem furniza vehiculul perfect pentru tipul dvs. de incarcatura, in timp util si la destinatia dorita. Angajatii nostri sunt bine instruiti si muncesc din greu..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (HARGHITA)
Sc royal cool srl este o companie de transport mărfuri romaneasca, care a fost fondata in anul 1991 de către d-ul tulbure daniel, o pesoana cu o experienţa vasta in domeniul transportului naţional si internaţional de mărfuri. profesionalismul echipei si fiabilitatea echipamentelor folosite permite companiei de transport mărfuri royal cool sa ofere servicii calitative, competitive si la costuri mici...
0266 *** ***Click aici!
transport rutier (VASLUI)
DKT - CASA DE EXPEDITII SRL este o companie specializata in transporturi de marfuri atat pe teritoriul Romaniei cat si transport international de marfa in toata Europa. Deasemenea,cu ajutorul unui colectiv specializat,oferim servicii de intermedieri si expeditii rutiere pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale. Oferta DKT - CASA DE EXPEDITII include: transport rutier..
0731 *** ***Click aici!
transport rutier (SIBIU)
SC Ralex Trans are sediu in Sibiu,a luat fiinta in anul 2000 si este specializata pe transporturi rapide nationale si internationale de marfuri generale in regim exclusiv sau de grupaj,mutari,transport de marfa si transport de mobila,transport electrocasnice,transport materiale si echipamentae pentru firme si persoane fizice , cu autoutilitare de 1,5 la 2 tone sarcina utila si un volum intre 13 mc si 18..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier intern (NEAMT)
Extractie si prelucrare agregate minerale, transport auto aferent, productie si desfacere de betoane, transport auto capacitate mare, utilaje pentru constructii. gama de produse cuprinde agregate minerale de cariera si agregate sparte sau concasate de balastiera. producem si livram o gama completa de betoane pentru care oferim si serviciile de transport si pompare...
0769 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa, transport rutier (BUCURESTI)
Firma noastra se ocupa de transportarea documentelor de firma, produse, colete, pachete. vogue trading company a inregistrat pana acum o crestere constanta in ceea ce priveste volumul si calitatea activitatii, cresterea in volum realizandu-se prin incheierea de contracte ferme si stabile cu noi clienti, precum si prin achizitionarea de masini noi, de diverse capacitati...
0213 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa, transport rutier marfuri (BUCURESTI)
Transporturi de marfa realizate pe rute interne si internationale, transporturi realizate in regim complet si grupaj. va rugam sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite. acord trans grup srl efectuaza transporturi rutiere de marfa, pe rute interne si internationale, in regim complet si grupaj. va rugam sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile firmei..
021. *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier international, transport rutier marfa (MEHEDINTI)
Asiguram transport de marfa in regim complet cu camioane MAN din si catre principalele orase ale Sebiei: Belgrad, Kragujevac, Novi Sad, Pozarevac, Nis. Transport rutier de marfa Serbia - Romania si Romania - Serbia. De asemenea putem oferi transport marfuri din si catre Muntenegru, Macedonia, Kosovo si Bosnia-Hertegovina. Asiguram transport auto rutier de marfa intre Croatia si Romania. Transport rutier din..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport special rutier, transporturi rutiere speciale (BUCURESTI)
Companie de transport specializata in transport special adr si agabaritic. posesoare a unei logistici private, dar foarte diversificata. cisterne adr clasa iii produse petroliere si agabaritice. pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport rutier, transport rutier marfuri (BUCURESTI)
Sc ivco sistem srl este o companie de transport rutier de marfuri generale. parcul auto este alcatuit din autoutilitare noi de pana la 3,5 tone. colaboratorii nostri stiu deja ce inseamna calitatea serviciilor, promptitudinea, seriozitatea si respectul fata de client. este cat se poate de simplu sa obtineti o oferta pentru transportul marfurilor dumneavoastra. trebuie doar sa completati formularul nostru si va vom..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri, transport rutier national, transport rutier ilfov (ILFOV)
Sc roberttrans construct srl comercializeaza agregate de balastiera (nisip, pietris, margaritar, etc) in bucuresti si jud. ilfov, ambalate in saci de 100kg/sac la pretul d 10ron/sac. transport gratuit pentru minim 15 saci. pentru detalii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0723 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie