follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier
  home     Transporturi   Transport rutier

Transport rutier

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier marfa, transport rutier (VALCEA)
DAVPAC TRANS SRL efectueaza transport rutier de marfa cu tiruri mega de volum in Uniunea Europeană (UE). Clientii nostri beneficiaza de..
0772 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier (VALCEA)
Suntem o companie in expansiune. Seriozitate, respect si perseverenta sunt cuvinte ce ne caracterizeaza. Va stam la dispozitie pentru transport intern..
0721 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier (BUCURESTI)
Fiind intr-o constanta evolutie, echipa de profesionisti din cadrul companiei noastre are datoria de a acorda maxima atentie nevoilor specifice ale..
0742 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfa (BUCURESTI)
SC Donlux Construct SRL are o experienta de 5 ani in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor feroase si neferoase, acesta fiind..
0730 *** ***Click aici!
transport rutier, transport marfa rutier (SUCEAVA)
Performanta presupune profesionalism,,iar profesionalismul inseamna responsabilitate. Infiintata in 2012 , SC ALEX EMYSTAR SRL, ofera servicii de consultanta , consiliere, intermediere,..
0747 *** ***Click aici!
transport rutier de marfa, transport rutier international (BUCURESTI)
Catalogul firmei AVAMO EXPORT SRL cuprinde transport frigorific, transport intern marfa, transport rutier de marfa. Sediul nostru este..
0213 *** ***Click aici!
transport rutier international, transport rutier intern (TIMIS)
Firma de transport intern si international de marfuri si curierat intern cu sediul in timisoara. preturile sunt negociabile. transportul este asigurat..
0722 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier international (BACAU)
Licurici Impex SRL a fost infiintata in 1993, avand ca obiect de activitate comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi..
0234 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier (ILFOV)
Tranporturi rutiere de marfuri interne si internationale. transportul logistic prin firma noastra este cea mai sigura, rapida si comoda modalitate de..
0764 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfa (TELEORMAN)
DAC EXPEDITION SRL partenerul Dumneavoastra pentru transport intern si international marfa. Calitatea serviciilor, costurile minime, promptitudinea si profesionalismul echipei noastre va..
0733 *** ***Click aici!
transporturi rutiere, transport rutier marfa (ARGES)
Firma specializata in transporturile express cu autoutilitare de 1.3 t.curse foarte rapide pe tot teritoriul uniunii europene.printr-o gama larga de..
0724 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti, transport rutier de marfa (BUCURESTI)
S.c small cargo srl efectueaza transport rutier de marfa intern si international cu autoutilitara mercedes sprinter de 3,5 tone,13 mc,sarcina maxima..
0766 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier (ILFOV)
Ralex tranzit srl este o societate tanara ce a fost infiintata in decembrie 2011, ca raspuns la cerintele pietei in ceea..
0726 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfuri (BIHOR)
Firma de transport intern si international de marfuri in regim tir, statie carburanti. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (VALCEA)
Sc Midro Trans Srl, judetul Valcea este o societate de transport rutier de marfa ce opereaza preponderent in Anglia, Irlanda, Benelux,..
0758 *** ***Click aici!
transport international rutier, transport rutier marfa (BRASOV)
Firma de transport marfuri generale, cu camioane de 7,5 tone, duba sau prelate, sprintere,fiat doblo, la preturi atractive in functie..
0721 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (ILFOV)
Rom Fracht a inceput, din anul 2007, sa dezvolte partea comerciala pe segmentul fibrelor (materiale pentru pardoseli). Cu o capacitate rapida..
021. *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (CLUJ)
Firma de transport intern si international 2.27 ron/km atat in tara cat si in strainatate. Inca de la infiintare societatea noastra..
0751 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (DAMBOVITA)
Compania Racoritoare S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi racoritoare, dulciuri, zahar si urmatoarele servicii : transport..
0769 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie