follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier
  home     Transporturi   Transport rutier

Transport rutier

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier marfa, transport international rutier (BUCURESTI)
Casa de expeditii top expert furnizeaza servicii de transport intern, transport international de marfuri, servicii de logistica si formalitati vamale de import-export, inclusiv intocmirea si depunerea declaratiilor intrastat, transport containerizat, transport maritim, transport continere beneficiind de parteneriatul unor companii de prestigiu din uniunea europeana si asia, oferim servicii de transport intern, transport international rutier, maritim, aerian, feroviar, in sistem door to door...
0213 *** ***Click aici!
transport rutier international, transporturi rutiere (BUCURESTI)
Romar grup transport 2000 srl este o companie de transport ce activeaza pe piata transporturilor rutiere din anul 2000. efectuam transporturi si expeditii rutiere interne in romania si internationale in /si din europa, serbia, bosnia, albania, kosovo, macedonia, croatia, moldova si turcia cu autocamioane de la 1,5 - 22 tone. autocamioanele sunt agreate adr, pentru transportul marfurilor periculoase. asigurarea marfurilor transportate este in..
0214 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri, transport rutier marfa (CLUJ)
Transport rutier de marfuri. oferim servicii de transport marfa cu autoutilitara inchisa sarcina utila doua tone, volum 12 mc. totodata daca este cazul ajutam la incarcarea/ descarcarea marfii. daca aveti ceva de transportat puteti apela cu increde la noi. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0769 *** ***Click aici!
transport rutier agabaritic, transport rutier (BUCURESTI)
AMY & GT LOGISTIC SRL ofera servicii de transport marfa intern si international, multimodale : transporturi rutiere, aeriene, maritime, fluviale, containerizate si neconventionale, agabaritice, atat la grupaj cat si la exclusivitate. AMY & GT LOGISTIC asigura cele mai bune solutii pentru toate exigentele clientilor sai. Sa importati sau exportati marfa prin noi este simplu: noi ne ocupam de totul, de la incarcare pana la..
0722 *** ***Click aici!
transporturi rutiere buzau, transport rutier de marfa (BUZAU)
Sc georgian transport srl este o firma de transport rutier de marfa, cu sediul in buzau, ce realizeaza transporturi de marfuri generale pe intreg teritoriul tarii. marfurile transportate pot fi alimentare, nealimentare, materiale, cosmetice, detergenti, mobila, bagaje, confectii, aparatura electrocasnica, electronica si altele. firma noastra face transport de marfa in conditii sigure si avantajoase cu autoutilitare dacia drop...
0765 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier (BUCURESTI)
Tranporturi rutiere de marfuri interne si internationale. transportul logistic prin firma noastra este cea mai sigura, rapida si comoda modalitate de a expedia colete si produse ambalate cu forme geometrice regulate si ne regulate. discretie, certitudine, promptitudine si comfortabilitate sunt doar cateva din conceptele pe care MALEX LOGISTIC le promoveaza prin serviciile interne si internationale pe care le ofera clientilor sai...
0740 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfa craiova (DOLJ)
Societatea noastra este infiintata in anul 2009 domeniile noastre de activitate sunt intermedieri vinzari si transport marfa singurul lucru care ne caracterizeaza este promptitudinea punem la dispozitia colaboratorilor nostri autoutilitare noi cu dimensiuni generoase de incarcare si livrari in cel mai scurt timp posibil..
0766 *** ***Click aici!
transport rutier international, transport rutier intern (VALCEA)
Transport rutier intern si international, marfuri generale si periculoase, pe camioane de 22 tone. legatura cu partenerii, este realizata de o echipa comerciala, care ii consiliaza si ofera solutii profesionale, flexibile si de calitate, caracterizata de abilitatile de comunicare in limbi straine - engleza, italiana, franceza, germana, spaniola, maghiara - si de disponibilitatea in relatiile cu clientii...
0250 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier bucuresti (BUCURESTI)
Compania ra-ly trans international a fost infiintata in anul 2008. la ora actuala efectuam transporturi specializate in diferite domenii (constructii, transport rapid door to door, depositare si distributie). va prezentam mai jos tarifele pentru transportul marfurilor generale. tarifele se pot negocia in functie de necesitatile clientilor. pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati prin email sau telefonic. partenerul tau in transporturi!..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier containere, transport rutier containerizat (CONSTANTA)
Avem placerea sa va reamintim ca alaturi de activitatea traditionala de brokeraj maritim si fluvial, vanzari nave fluviale/utilaje plutitoare second hand, navlosiri, reprezentare, consultanta, transbord marfa si alte activitati legate de transportul pe apa putem sa va oferim si transport rutier intern containerizat. in acest sens va rugam sa nu ezitati sa ne contactati cu orice cerere legata de obiectul nostru de activitate...
0732 *** ***Click aici!
transport rutier hunedoara, transport rutier deva (HUNEDOARA)
Aveti marfa de transportat pe diferite rute din romania? miracrish transrout srl va ofera solutii pentru transporturile rutiere de marfa cu autoutilitare de 1.5 - 3 tone (sarcina utila), cubaj intre 9-12-36 mc. incercand sa venim in intampinarea, va supunem atentiei oferta constand in discounturi, full-load,, cu autoutilitare de 1,5 tone-3 tone (sarcina utila)!..
0771 *** ***Click aici!
transport rutier bistrita, transport rutier ramania (BISTRITA-NASAUD)
Sc diakov trans srl este o societate de transport marfa local, intern si international cu o autoutilitara mercedes sprinter 416 cdi sarcina utila 3 tone, lungime 4,2 metri. societatea dispune de un personal tanar si bine instruiti in ceea ce au de facut. inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier international (BRAILA)
Firma de transport rutier de marfuri generale, transport auto marfuri generale si vrac cu camioane cu prelata sau decopertabile si bascule tip cereale. sc motorama trans srl din braila efectueaza transport rutier de marfuri generale si vrac intern si international tel.0745198855. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0745 *** ***Click aici!
transporturi rutiere, transport rutier (BIHOR)
Transport intern si international dedicat si grupaje, depozitare si transbordare. metis este un grup de firme infiintat in 2006 colaborare romano-italiana metis logistic cuprinde o retea de colaboratori de peste 100 de case expeditii dispuse, in peste 20 de tari, terminale si centru de distributie amplasate in toata europa. organizarea eficienta in activitatii, tehnica moderna utilizata cu profesionalism de catre onu cu..
0743 *** ***Click aici!
transporturi rutiere, transport rutier marfa (BUCURESTI)
Rcs comisionar ofera o gama larga de servicii: comsultanta vamala, vama, depozitare, manipulare, logistica, transport intern si international - rutier, pe cale ferata, maritim, aero, containerizat, casa de expeditii. activitatea casei de expeditii "rcs comisionar sa" consta in oferta variata de transporturi si se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice. personalul instruit si cu experienta bogata in domeniu poate oferi solutii personalizate..
0731 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier marfuri (VALCEA)
Transport rutier de marfuri, utilaje constructii si demolari, constructii hidrotehnice, producator carbonat de calciu (pentru pasari). inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostrii, oferindu-le siguranta, seriozitate si confidentialitate. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0350 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie