follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier
  home     Transporturi   Transport rutier

Transport rutier

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier marfa, transport rutier ploiesti (PRAHOVA)
Maf trans este o societate comerciala cu raspundere limitata, infiinata in anul 2007, avand capital integral privat, iar ca domeniu de..
0722 *** ***Click aici!
transport rutier persoane, transport rutier persoane constanta (CONSTANTA)
Firma noastra va pune la dispozitie microbuze noi mercedes-benz20 locuri si autocare in functie de cerintele dvs pt curse ocazionale interne..
0241 *** ***Click aici!
transport rutier, transporturi rutiere (ARGES)
Efectuam transporturi rutiere de marfuri generale vrac (autobasculante), periculoase adr (cisterne izolate termic) si agabaritice, cu masinile din dotare pentru informatii..
+407 *** ***Click aici!
transport rutier, transport rutier marfa (CONSTANTA)
Intr-o lume in continua miscare este nevoie de un specialist in solutii de transport si depozitare. prin experienta acumulata peste hotare,..
0341 *** ***Click aici!
transport rutier marfa, transport rutier bucuresti (BUCURESTI)
Suntem firma de transporturi rutiere de marfuri perisabile si neperisabile generale vrac sau paletate cu autoutilitare de 3,5;7,5;11;19;22t dube cu lift..
0720 *** ***Click aici!
transport rutier (CONSTANTA)
Prestam servicii in domeniul transportului cu autoincarcare, transport si manipulare utilaje, transport si manipulare materiale de constructii, manipulare containere, transport si..
0770 *** ***Click aici!
transport rutier (BUCURESTI)
Mutari firme / persoane/ ambasade/consulate/rezidenti/companii/corporatii. transport de marfuri intern/international ebora transporturi internationale. casa de expeditii, transport aerian, naval, rutier. erbora transporturi..
0752 *** ***Click aici!
transport rutier bucuresti (BUCURESTI)
S.c pro distribution s.r.l. va ofera servicii de calitate in domeniul transporturilor rutiere interne de marfuri. dispunem de autoutilitare..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier (BUCURESTI)
Shuffle international srl este o companie cu capital privat a carei activitate este transportul rutier de marfuri intern si international...
0726 *** ***Click aici!

IMTEGO SRL

  Actualizat (azi)
transport rutier marfa (OLT)
Societatea comerciala IMTEGO infiintata in ianuarie 2009 are ca obiect principal de activitate "Recuperarea materialelor reciclabile sortate" cod CAEN 3832 -..
0733 *** ***Click aici!
transport rutier prahova (PRAHOVA)
Oferim servicii de transport, transport marfa, transport mobila, transport de marfuri generale, transport intern si international, cu autoutilitara cu plecare din..
0722 *** ***Click aici!
transport rutier (GALATI)
Transport rutier cu semiremorci marfuri generale, cisterne alimentare si bene basculabile. compania noastra pune la dispozitie spre inchiriere mijloace de transport..
0236 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (SIBIU)
ND CARGO Sib SRL este specializata in transportul rutier de marfuri, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali...
0744 *** ***Click aici!
transport rutier timisoara (TIMIS)
Manny compay, ofera celor interesati transporturi rutiere de marfa, cu utilitare peugeot boxer 2,8hdi, de generatie noua, rapide si sigure,..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (GALATI)
Principalul obiect de activitate al firmei este transportul intern si international de cereale si marfuri generale, activitate din CAEN/2008 regasita la..
0748 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (PRAHOVA)
Firma noastra ofera servicii de transport intern si international cat si mutari transport electrocasnice si altele.Firma a fost infiintata in anul..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (BUCURESTI)
Sunt o persoana fizica autorizata transport marfa. Efectuez curse intern cat si extern la preturi convenabile. Detin o autoutilitara Renault Master..
0745 *** ***Click aici!
transport rutier (DAMBOVITA)
TMT AVRASIA INTERNATIONAL – Distribuitor autorizat in stații de sortare, concasoare și piese de schimb pentru balastieră si carieră. TMT AVRASIA..
0767 *** ***Click aici!
transporturi rutiere (ARAD)
Transport marfa generala si frigorifica. compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in arad, judetul arad. cu..
0257 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie