follow Catalog firme » Transporturi » Transport rutier
  home     Transporturi   Transport rutier

Transport rutier

Obtineti cel mai bun pret pentru transport rutier completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport rutier (BUCURESTI)
In speranta ca preturile pe care le practicam pot constitui de asemenea argumente forte in favoarea colaborarii pe care v-o propunem,..
0728 *** ***Click aici!
transporturi rutiere valcea (VALCEA)
Constructii civile si industriale, depozit materiale transporturi rutiere. echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de..
0250 *** ***Click aici!
transporturi de marfa rutiere (IASI)
Sc alfo trading s.r.l este o companie privata de transporturi si expeditii interne si internationale, cu capital integral romanesc, avand sediul..
0332 *** ***Click aici!
transport rutier (BUCURESTI)
Compania noastra, ce are ca activitate de baza transportul de marfuri generale, se afla intr-un proces continuu de dezvoltare si imbunatatire..
0765 *** ***Click aici!
transport rutier marfuri (CLUJ)
Prestari servicii cu utilaje grele (macara, buldozer, excavator, vola), camioane de mare tonaj, transport rutier de marfuri si persoane, balastiera, fabrica..
0264 *** ***Click aici!
transport rutier pitesti (ARGES)
Sanedo este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1996, avand ca principala activitate servicii de cazare. misiunea..
0248 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (CLUJ)
Compania Optimus Sped infiintata in anul 2014 la Cluj-Napoca, avand ca obiect de activitate transportul de marfuri generale si agabaritice atat..
0749 *** ***Click aici!
transport rutier de marfuri (BRASOV)
Societate comerciala care activeaza pe piata transportului rutier de marfuri de 2 ani, detinatoare de: autoutilitara 3,5t max aut, 1,5t util,..
0723 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (BRASOV)
AM UN FIAT DUCATO BUS DE MARFA DIN 2006 DORESC COLABORARE TRANSPORT RAPID INTERN sau EXTERN ROMANIA-GERMANIA DIMENS. L=320 CM, LATIME=180..
0765 *** ***Click aici!
transport rutier international (CLUJ)
Firma tracomixt efectueaza transporturi in regim de grupaj sau camioane complete cu marfuri generale, periculoase sau cu temperatura controlata in si..
0.72 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (CLUJ)
Cargo trans este o societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 2004 avand ca obiect de activitate expeditia si transportul..
0751 *** ***Click aici!
transport rutier timisoara (TIMIS)
Paul trans - transportatorul tau de incredere, capacitati de transport in intreaga europa - mereu si peste tot in mai mult..
0735 *** ***Click aici!
transport rutier (CONSTANTA)
Domeniu nostru de activitate este tractari auto si transport auto in judetul constanta precum si in alte localitati din tara cat..
0730 *** ***Click aici!
transporturi rutiere marfa (TIMIS)
Firma cu sediul in timisoara executa transport de marfa in tara si strainatate cu autoutilitara marca mercedes sprinter de 3,5 tone..
0721 *** ***Click aici!
transport rutier de persoane (DAMBOVITA)
Efectuam transport rutier de persoane prin servicii regulate pe traseele bezdead - targoviste - bucuresti si pucioasa - targoviste - bucuresti...
0245 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (ARGES)
Va facem cunoscut in cateva randuri profilul si ideile firmei ELIS BRAVO Spedition Grupul Elis este prezent pe piata transportatorilor rutieri..
0737 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (BUCURESTI)
Transporturi internationale de marfa aeriene, rutiere si maritime.agent autorizat pentru transport marfa el-al, alitalia, csa, lot, china airlines, qatar air, finnair..
0742 *** ***Click aici!
transport rutier brasov (BRASOV)
Firma noastra are ca principal obiect de activitate: transportul rutier de marfa generala. servicile oferite sunt:transport local,intern si international de marfa, cu..
0744 *** ***Click aici!
transport rutier marfa (BRASOV)
Efectuam transport rutier de marfuri generale si marfuri cu temperatura controlata cu maxima seriozitate si punctualitate. Inca de la..
0740 *** ***Click aici!
transport rutier (BUCURESTI)
Comisionare vamala si casa de expeditie prin elitte logistic services, cu sediul in aeroport henri coanda. redactarea declaratiilor vamale in cel..
0212 *** ***Click aici!


Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie